Schoolbezoek & Voorstellingen

Agenda 2021

In de Kinderboekenweek speel ik op veel scholen voorstellingen, zoals De Spekkie en Sproet speurshow (het gaat over div. beroepen, zoals speuren en politie natuurlijk), Piraat Kaat (over een piraatje aan zee). En ook geven Mattie Poels een leuke workshop aan groep 7 en 8 waarin we over ons eigen beroep vertellen.

Ook bezoek ik divere grote en kleine klassen en ook dan maak ik van elk bezoek iets leuks.  Misschien kom ik je een keer tegen? Tot dan!

Schrijver op bezoek

Ik bezoek veel scholen en bibliotheken om te vertellen over mijn boeken. Er is een programma voor alle klassen van de basisschool. En er zijn ook voorstellingen met muzikant Mattie Poels, voor grote groepen.
Wil je mij ook een keer ontmoeten? Kijk dan op de site van De Schrijverscentrale.
020- 8 20 26 55

Voorstellingen

Spekkie & Sproet - Een griezelige ontdekking

Spannende voorstelling Spekkie en Sproet:

In dit boek belanden Spekkie en Sproet in een oude villa en ontdekken ze daar een duister geheim. Gelukkig zijn ze samen, en helpen ze elkaar waar ze kunnen.(groep 4, 5 en 6)
Maar er zijn meer voorstellingen te boeken, zoals Complot in de trein en S&S Raadsels op het cruise-schip.

Spekkie & Sproet - Raadsels op het cruise-schipSpekkie en Sproet: Raadsels op het cruise-schip (groep 3, 4 en 5)
speelt zich af op het bijzondere schip dat in de haven ligt van Rotterdam: de SS Rotterdam.

Vivian den Hollander vertelt en Mattie Poels begeleidt haar op diverse instrumenten. Gezongen wordt er natuurlijk ook. Zing ALVAST mee met het lied: Vrienden voor altijd. Kijk onder Liedjes.

Piraat Kaat

De voorstelling Piraat Kaat- (3 tm 6 jaar)- past bij het thema Beroepen.
Ook geschikt voor alle ouders, opa’s en oma’s die van verhalen en zingen houden. Natuurlijk zijn zeebenen en piratenbloed vereist.De voorstellingen zijn te boeken via: www.deschrijverscentrale.nl.