Schoolbezoek & Voorstellingen

Agenda 2023

Het hele jaar door bezoek ik scholen en bibliotheken. Meestal is het een feestje en probeer ik kinderen enthousiast te maken voor lezen.
Ook speel ik voorstellingen met een muzikant, zoals de meezing voorstelling over Kaat, die aan zee woont. voor groep 1, 2 en 3
Spekkie en Sproet Het geheim van de boswachter is een nieuwe voorstelling, maar er zijn meer voorstellingen over Spekkie en Sproet. Ook geven Mattie Poels een leuke workshop aan groep 7 en 8 waarin we muziek maken en over ons beroep vertellen.

Misschien kom ik je een keer tegen? Tot dan!

Schrijver op bezoek

Ik bezoek veel scholen en bibliotheken om te vertellen over mijn boeken. Er is een programma voor alle klassen van de basisschool. En er zijn ook voorstellingen met muzikant Mattie Poels, voor grote groepen.
Wil je mij ook een keer ontmoeten? Kijk dan op de site van De Schrijverscentrale.
020- 8 20 26 55

Voorstellingen

Spekkie & Sproet - Een griezelige ontdekking

Thema kinderboekenweek 2022

In dit boek belanden Spekkie en Sproet in een oude villa en ontdekken ze daar een duister geheim. Gelukkig zijn ze samen, en helpen ze elkaar waar ze kunnen. (groep 4, 5 en 6)

Spekkie & Sproet - Raadsels op het cruise-schipSpekkie en Sproet: Raadsels op het cruise-schip (groep 3, 4 en 5)
speelt zich af op het bijzondere schip dat in de haven ligt van Rotterdam: de SS Rotterdam.

Vivian den Hollander vertelt en Mattie Poels begeleidt haar op diverse instrumenten. Gezongen wordt er natuurlijk ook. Zing ALVAST mee met het lied: Vrienden voor altijd. Kijk onder Liedjes.

Piraat Kaat

Voor deze voorstelling  (groep 1, 2 en 3)- zijn zeebenen en piratenbloed vereist.
Ook wordt er veel gezongen en meegedaan. En wat is er met de zeehond op het wad?

NIEUW Een voorstelling vol leuke liedjes en grappige verhalen, over Lisa en Jimmy die met een jut-tas het strand gaan schoonmaken.De voorstellingen zijn te boeken via: www.deschrijverscentrale.nl.